Holmane bil holder til på Tengs…

Holmane Bil

Bilforhandler
Egersund, Stavanger og Sandnes

Eivind Holmane AS er et begrep i sørfylket, og historien startet i Holmane mellom Hellvik og Sirevåg i Hå kommune. Det var da interessen for amerikanske biler fikk Eivind Holmane over fra oppdrettsfisk til bil. Begeistringen for Ford, Chevy og Cadillac fikk overtaket og Eivind reiste regelmessig til USA for å handle bil. I tillegg kjøpte han et lastebillass med deler til de forskjellige modellene fra et konkursbo i Kristiansand og dermed begynte ballen – eller bilene – å rulle.


Eivind Holmane måtte utvide tilbudet hvis han skulle leve av bilsalg og selv syntes han valget var enkelt- nemlig bruktimport av de høyst anerkjente tyske merkene BMW, Mercedes, Audi og Volkswagen. I tillegg til Amcar skulle behovet for høykvalitet da være dekket. Importen fra Tyskland startet i 1994 og allerede etter et par år var Bilforretningen Eivind Holmane et yndet møtested for bilinteresserte i Sør-Rogaland.


Holmane Bil i dag

Forhandler av nybil og bruktbil
Egersund, Stavanger og Sandnes

Siden 2010 har Holmane Bil holdt til sentralt på Tengs, 10 minutter fra E39. Kundene kommer fra hele landet for å handle både nybil og bruktbil hos Holmane Bil, men primært leveres det flest biler fra Stavanger/ Sandnes til Flekkefjord.

Holmane Bil er forhandler av Chevrolet, Jeep, Ssangyong og Isuzu, og har alltid et meget godt utvalg av bruktbiler inne. Amcar, BMW og Mercedes er biler det ofte er godt utvalg tilgjengelig i. Dersom man har konkrete ønsker om hvilken bil man er på jakt etter, det være seg el-bil, SUV, Pick-up eller enkelt å greit en “blå stasjonsvogn med lang levetid” skal du ikke se bort fra at Holmane Bil er bilforhandleren å kontakte!


holmaneOm oss